nlc.hu
Életmód

Élet-halál közt volt Doszpot Péter kislánya

Doszpot Péter kislánya 10 napig volt lélegeztetőgépen

Megrázó vallomás az egykori sztárnyomozótól.

A mindig kemény és határozott Doszpot Péter elárulta a Palikék Világa by Manna című internetes műsorban, hogy bizony vannak olyan élethelyzetek, amikor ő is tanácstalan és kétségbeesett: így volt ez akkor is, amikor az egyik kislánya kórházba került, sőt élet és halál közt lebegett – írja a Blikk.

Doszpot Péter

Doszpot Péter ma már a családjának él (Forrás: TV2 / Fem3Café – videó)

Elmondása szerint az egyik ikerlánya 3 éves korában elkapott egy fertőzést, amelyből tüdőgyulladás lett, egy baktérium vagy egy vírus pedig felülfertőzte azt, és olyan rosszul lett, hogy 10 napig lélegeztetőgépen volt, élet-halál közt. „Az komoly nyomokat hagyott az agyamban, ezt az egészet nem lehet kitörölni. Megdöbbentő volt, hogy a szerettedért mindent odaadnál, ám nem tudsz rajta segíteni. Ott állsz és nem érted, miért van ez” – vallotta be Doszpot.

A 59 éves egykori sztárnyomozó arról is beszélt Paliknak, hogy az utóbbi időben kicsit háttérbe lépett és csak a családra koncentrál: „Nekem még körülbelül 20-25 évig biztos, hogy van dolgom. Tizenkét évesek a lányaim, unokáim vannak, még részt akarok venni a mi kis életünkben.

Olvass még Doszpot Péterről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top