nlc.hu
Életmód

Műsorvezető lesz Epres Panni

Új műsort fog vezetni Epres Panni

A Lelked rajta! lifestyle podcastjét fogja vezetni.

Új podcast lesz Betone Studio oldalán. Elmondásuk szerint, amikor elkezdtek azon gondolkodni, hogy pszichológiai műsort fognak készíteni, biztosak voltak benne, hogy laikus műsorvezetőre lesz szükség. Éppen ezért esett a választásuk Epres Pannira, mivel sok szakember lesz a vendég, az ő érdeklődése, felkészültsége és elkötelezettsége a legtökéletesebb a feladatra. 

Epres Panni

Epres Panni

Az új podcast célja, hogy az emberek jobban érezzék magukat a bőrükben. Ezért a műsor leginkább pszichológusokat fog vendégül látni, akik hiteles információkkal segítenek megérteni a nézőknek a lélek működését. 

„Azt is igyekszünk nagyon erőteljesen hangsúlyozni ezzel a műsorral, hogy amikor valaki mentális problémával küzd, akkor nagyon körültekintőnek kell lennie azzal kapcsolatban, hogy kitől kér segítséget, kire hallgasson. A műsort készítő csapattal együtt az a célunk, hogy hiteles információt adjunk és kinyissunk olyan kapukat az emberekben, amelyeken keresztül eljuthatnak egy hiteles segítőhöz” – mondta Román Balázs a Betone Studio kreatív producere. 

Az első évadban szó lesz többek között a nárcizmusról, Orvos-Tóth Noémivel, az önismeretről és az autizmusról. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top