nlc.hu
Életmód
Így reagáltak a sztárok Will Smith pofozkodására

Így reagáltak a közönség soraiban ülő sztárok Will Smith pofozkodására

A hollywoodi hírességek változatosan reagáltak az Oscar-gálán történt pofozkodásra.
Chris Rock és Will Smith

Mint arról beszámoltunk, olyasmi történt az Oscar-gála színpadán, mint még soha: a házigazda Chris Rock egy poénjával túl messzire ment, és felhúzta Will Smitht, aki felrohant a színpadra, és egy hatalmas pofont kevert le a komikusnak. Utána pedig kioktatta, hogy ne merje a szájára venni a felesége, Jada Pinkett Smith nevét.

A közönség soraiban ülő sztárok közül sokan azt hitték elsőre, hogy ez egy megrendezett jelenet, aztán kiderült, hogy mégsem. Készült egy fotósorozat, ami mutatni véli, melyik híresség hogyan reagált a pofozkodásra.

Többek között Nicole Kidman, Dwayne Johnson, Meryl Streep, Emma Stone, Mel Gibson, Jay-Z látható a képeken. Az arckifejezések elég széles skálán mozognak, a legtöbben meglepődtek, de van példa közönyre, hatalmas megdöbbenésre és mosolyra is. Jó lapozgatást:

A gála Los Angeles-i helyszínén egyébként a rendőrség is járt, de Chris Rock úgy döntött, nem tesz feljelentést az ügyben. 

A sorozattal kapcsolatban felmerült a kérdés, hogy vajon mindegyik fotó akkor készült-e, amikor a botrányos eset történt, és van is olyan kép, amiről azt gondolnánk, hogy nem – de ez csak a csekély törtrész, a jelenet súlyán mit sem változtat. 

(Kiemelt kép: Neilson Barnard/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top