nlc.hu
Sztárok

Chris Rock nem tesz feljelentést

Nem indul eljárás Will Smith ellen az Oscar-gálán történt pofozkodás miatt

Chris Rock úgy döntött, nem tesz feljelentést.

Ahogy arról az nlc is beszámolt, soha nem látott esemény szakította félbe az idei Oscar-gálát: Chris Rock Jada Pinkett Smith betegségével viccelődött, mire Will Smith felment a színpadra, megütötte a humoristát, majd ordítva közölte, hogy soha többé ne vegye a szájára a felesége nevét. Rock eléggé meglepődött, sokan elsőre azt hitték, hogy ez egy megrendezett jelenet, de hamar kiderült, hogy nem így van.

Chris Rock és Will Smith

Will Smith pofán vágja Chris Rockot (Fotó: Neilson Barnard/Getty Images)

Hollywoodot megosztja a történet: vannak, akik elítélik az erőszak ezen formáját, de többen poénkodnak rajta, hogy így jár, aki valakinek a feleségével viccelődik. Nos, az biztos, hogy megfagyott a levegő a Dolby Színházban, később még a Los Angeles-i rendőrség is járt a helyszínen. Nem sokkal a közvetítés vége után beszéltek ugyanis Chris Rockkal a Deadline forrásai szerint – szúrta ki a 24.hu. A humorista úgy döntött, nem tesz feljelentést az ügyben.

Ha Rock feljelentést tett volna a Los Angeles-i rendőrségen, és Smith ellen vádat emelnek testi sértés miatt, a színész akár hat hónapra rács mögé kerülhetett volna, és 100 ezer dollárig terjedő pénzbírságra is számíthatna. Kaliforniában az egyszerű testi sértés vétségnek minősül. Chris Rock még hat hónapig megváltoztathatja a véleményét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top