nlc.hu
Életmód

Újra együtt Szellő István és Gubík Ági

Kibékült Szellő István és Gubík Ágnes, újra együtt látták a sztárpárt

Egy rajongó szúrta ki őket.

Tavaly vált külön Szellő István és Gubík Ági útja. A sztárpár egy hullámvölgyekkel teli, hatéves kapcsolatot zárt le ekkor, a rajongók nagy bánatára. Azóta felröppentek pletykák, hogy a híradós más hölgy oldalán találta meg a boldogságot. Szeptemberben egy szőke nő kísérte egy rendezvényre Istvánt, ám állították, csak barátok, de a vendégek közül többen is ennek az ellenkezőjét mondták. 

Gubík Ágnes és Szellő István

Gubík Ágnes és Szellő István

A napokban viszont a Hot! magazin egyik olvasója ismét együtt látta Istvánt és a színésznőt. 

„Annak idején nyomon követtem a szerelmespár életét, annál is inkább, mivel mindketten nagy kedvenceim. Szomorú voltam, amikor anno szakítottak, mert szerintem igazán összeillő párost alkotnak. Ezért kifejezetten boldog lettem, amikor a múlt héten megláttam őket együtt a harmadik kerületben, a Nánási udvarban. Először Istvánt vettem észre: Teljesen ősz a haja, de így talán még sármosabb. Aztán másodperc múlva láttam, hogy Gubík Ági színésznő is vele van: ragyogóan szép volt, mint mindig. Úgy tűnik, a sors mégis egymásnak teremtette őket, hiszen jól láthatóan szent a béke közöttük” – nyilatkozta az informátor a magazinnak. 

A híradós mindig is nagyon diszkréten kezelte a magánéletét, így ha a hír igaz is, valószínűleg időbe telhet, míg újra felvállalják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top