nlc.hu
Életmód

Növényi Norbert vallomása

Növényi Norbert: „pszichoszomatikus tünetekkel küzdök a perem óta”

Kemény esztendőket tudhat maga mögött Növényi Norbert.

Növényi Norbert, aki birkózóként olimpiai bajnok, kick-boksz-, MMA- és grappling világbajnok sportolóból lett színész ünnepelt sztárból kisemmizett ember lett, amikor hosszas pereskedés után három éve adócsalásért felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság – írja a Blikk. 

Növényi Norbert magánélete

(Fotó: Schumy Csaba/smagpix)

“A fiam hat hónapos volt, amikor ez az ügy kipattant, albérletből albérletbe költöztünk. Hirtelen elveszítettem az összes munkám, senki nem akart velem dolgozni…Segédmunkára is jelentkeztem, de az építésvezető nem alkalmazott végül, nem akarta, hogy miattam a nyakára járjon a NAV. Ráadásul közben egy balesetben elhunyt a nővérem 28 éves fia, a testvérem pedig nem tudta feldolgozni a gyászt, és nem sokkal később őt is el kellett temetnünk. A páromon is nyomot hagyott a stressz, de szerencsére már jól van. Én sem úsztam meg ép bőrrel, a mai napig tikkelek és több pszichoszomatikus tünetem van, amikkel már neurológusnál is jártam” – mondta Növényi Norbert.

(Nyitókép: Birton Szabcols/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top