nlc.hu
Életmód

Hazánkban is áremelésre készül a Netflix

Magyarországon is áremelésre készül a Netflix

A tavaly októberi áremelés után ismét hasonló lépésre készül a Netflix, a lépés várhatóan az év vége felé következhet be.

Az elmúlt hat évben Magyarországon egyetlen alkalommal emelt árat a Netflix, méghozzá tavaly októberben. Jelenleg a standard csomag 3490 forintba, míg a prémium 4490 forintba kerül. Az árakat tavaly nemcsak Magyarországon, hanem egy globális folyamat részeként emelték. Mivel januárban ismét drágult a Netflix a tengerentúlon és március végén az Egyesült Királyságba és Írországba is begyűrűzött az áremelkedés, így azt várhatóan mi sem kerülhetjük el – írja a SorozatWiki.

Netflixezés

Nem lesz olcsó a Netflix & Chill (Fotó: Pixabay)

Amerikában az alapcsomag egy dollárral, a standard csomag másfél dollárral, míg a prémium két dollárral lett drágább, így a dollár jelenleg 347 forintos árfolyamát nézve nagyjából 347, 521 és 694 forintos emelésre számíthatunk az év végén, de legkésőbb a jövő év elején, amivel a Netflix messze a legdrágább streaming szolgáltatónak számít. Az HBO Max-ra a márciusban előfizetők 1590 forintos havidíjért tehettek szert, a hamarosan érkező Disney+ pedig 2490 forintba kerül majd havonta, és a Prime Video, valamint az Apple TV+ árai is sokkal kedvezőbbek a Netflixénél.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top