nlc.hu
Otthon

Már itthon is elérhető az HBO Max

Viszlát, HBO GO! Már Magyarországon is elérhető az HBO Max

Mostantól Magyarországon is elérhető az HBO Max, ami az HBO, a Warner Bros., DC, a Cartoon Network, a Max Originals és mások tartalmainak ad otthont. A platform az HBO GO szolgáltatását váltja le.

Christina Sulebakk, az HBO Max EMEA régiós igazgatója elmondta:

Hatalmas öröm számunkra, hogy az HBO Max már Magyarországon is streamel, és egy helyen teszi elérhetővé a legjobb szórakoztató tartalmakat, filmeket, európai produkciókat és gyerekműsorokat. Ráadásul a remek történetek magyar rajongóinak hihetetlen ár-érték arányt kínálunk, amikor a normál havi árból előfizetésük teljes időtartama alatt több mint 30%-os kedvezményt biztosítunk.

Az HBO GO közvetlen előfizetőit automatikusan átirányítják az új platformra, ahol kedvezményes, mindössze 1590 forintos havi díjat fizetnek majd az HBO GO jelenlegi, 1890 forintos díja helyett. A promóció révén az ügyfelek az előfizetésük teljes időtartama alatt több mint 30%-os kedvezményt kapnak a normál havi díjból. Ugyanezzel a kedvezményes havi díjjal fizethetnek elő a szolgáltatásra szerződésük teljes időtartama alatt azok az új ügyfelek is, akik március 31. előtt regisztrálnak. Azok számára, akik március 31. után regisztrálnak, a normál díjas havi előfizetés havonta 2390 forintba kerül majd. Emellett egy új, kiemelkedő ár-érték arányt biztosító éves előfizetés is bevezetésre kerül, amely 12 hónapos hozzáférést tesz elérhetővé nyolc hónap áráért.

HBO Max

Már Magyarországon is elérhető az HBO Max

A tartalomról:

Az HBO Max-on öt nagyobb hub-ot, azaz tartalomközpontot találhatunk.

  • Az HBO Original tartalmakban az HBO saját gyártású olyan sikersorozait találjuk meg, mint az Eufória, a Győzelmi sorozat: a Lakers dinasztia felemelkedése, az Utódlás, a Trónok harca vagy az Easttowni rejtélyek.
  • A Max Original sorozatok közt érkezik az Egyetemista lányok szexuális élete, a Hacks – A pénz beszél, a Szerelemre tervezve vagy a Tizenegyes állomás.
  • A DC hubon belül csupa szuperhősös filmet és tévésorozatot találunk, melyek közül a Harley Quinn című animációs sorozat exkluzív premierként érkezik Magyarországra.
  • A Cartoon Network válogatásban a gyerekek találhatják meg a kedvenceiket.
  • A Warner Bros hub pedig olyan nagy mozisikerekkel szolgál, mint a Dűne, a Mátrix: Feltámadások, a Több mint testőr vagy a Mad Max: A harag útja.

Újdonság, hogy forgatókönyv nélküli tartalmak, azaz realityk is elérhetők lesznek, mint az Ellen és a dizájnerek vagy a Selena + Séf. Továbbá az HBO Max szeretne kiemelt figyelmet fordítani a magyar tartalmakra is. Itt lesz hamarosan látható A Karantén Zóna című szkeccsfilm, de érkezik majd a tavalyi esztendő egyik nagy mozis kedvence, a Külön falka is.

Mátrix: Feltámadások

Jelenetfotó a Mátrix: Feltámadások című filmből (Fotó: HBO Max)

Technikai újdonságok

Az HBO Max eszközök és platformok széles skáláján lesz elérhető, többek között okostévéken (bizonyos Samsung, LG és Android TV™ platformon), streamingeszközökön (Apple TV 4K és Google Chromecast™), játékkonzolokon (PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox One és Xbox Series X|S), mobiltelefonokon és táblagépeken (iPhone, iPad, iPod Touch és Android™), valamint online a http://www.hbomax.com weboldalon.  Az HBO Max még élvezetesebb nézői élményt kínál majd a rajongóknak. Funkciói közé tartozik a személyre szabás lehetősége akár öt nézői profillal, három egyidejű streamelés, előfizetésenként korlátlan számú regisztrált eszköz, 5.1-es térhangzás, Dolby Atmos és bizonyos címek 4K felbontású elérése.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top