nlc.hu
Életmód

Csirkehússal állította meg a támadó kutyát

Csirkehússal állította meg a szomszédjára támadó kutyát

A férfi kivett egy adag csirkehúst a hűtőből, hogy elterelje a szomszédasszonyára támadó kutya figyelmét.
Vicsorgó kutya

Nem mindennapi módon szállt szembe egy férfi egy megvadult kutyával, amikor az állat rátámadt a szomszédjára az angliai Swindonban.

Amikor a 43 éves Garry Goodhall meghallotta a csetepatét, először azt hitte, hogy betörő jár a szomszéd házban, és azzal került összetűzésbe valaki. A férfi felkapott egy elsősegélycsomagot, berúgta a bejárati ajtót, majd ekkor szembesült azzal, hogy egy hatalmas amerikai bulldog támadt a nőre a hátsó kertben.

Goodhall gyorsan kivett egy csirkét a hűtőből, hogy azzal terelje el az eb figyelmét. Odadobta a csirkét a kutyának, a terv pedig bevált, mert az állat elengedte a nőt, és elkezdte megenni a baromfihúst.

A férfi elmondása szerint szörnyű látvány fogadta, a nő lábából ömlött a vér, és sérülések voltak a hátán, valamint a combján is. Sikerült betuszkolnia a kutyát egy ketrecbe, majd a nőhöz sietett. Óriási szerencse, hogy éppen az előző héten végzett el egy elsősegély-tanfolyamot, így segíteni tudott a vérző áldozatnak.

A harmincas éveiben járó nőt a mentők kórházba szállították, főleg lábsérüléseket szenvedett, de az élete nem volt veszélyben. A kutyát elszállították és elzárták, az incidens miatt nem tartóztattak le senkit. 

Korábban egy hős 7 éves kisfiúról írtunk, aki maga is megsérült, amikor a kishúgát védte meg egy rátámadó kutyától.

(Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top