nlc.hu
Életmód
Lezuhant egy szikláról egy Gazprom vezető

Újabb Gazprom vezető munkatárs hunyt el furcsa körülmények között

Andrej Krukovszkij, a Gazprom egyik síközpontjának vezetője lezuhant egy szikláról és szörnyethalt. Január óta a Gazprom öt vezető munkatársa halt meg látszólag előzmények nélkül.

A Gazprom tulajdonában álló Krasznaja Poljana síközpont igazgatója vasárnap esett le egy szikláról. A Kremllel szoros kapcsolatokat ápoló menedzser a közeli erdő felé tartott, és egyelőre tisztázatlan körülmények között zuhant le egy szikláról és vesztette életét – írja olasz és lengyel lapértesülésekre hivatkozva a Telex.

Gazprom

A Gazprom vállalat logója Szentpétervárott (Fotó: MTI/EPA/Anatolij Malcev)

A férfit ugyan kórházba szállították, de az életét már nem sikerült megmenteniük. A Moszkvában született Andrej Krukovszkij 37 éves volt, egy londoni üzleti egyetemen is szerzett diplomát. 2001 és 2014 között nagyvállalatoknál töltött be fontos pozíciókat. 2012-ben Szocsiba költözött, ahol három évvel később kezdett a síközpontnál dolgozni. A halálát egyelőre balesetnek tekintik, de a körülményeit nyomozók vizsgálják. Az eset kapcsán nem lehet nem megemlíteni, hogy mostanában sok dúsgazdag oroszt ér furcsa módokon a halál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top