nlc.hu
Életmód
Rendőrök kísértek ki a brazil metróból egy magyar nőt

Rendőrök kísértek ki a metróból egy magyar nőt Brazíliában, miközben a tömeg azt kiabálta, hogy rasszista – frissítve

Helyi beszámolók szerint a rendőrség vizsgálódik az ügyben.

Egy magyar nőt rendőröknek kellett kikísérnie az egyik São Pauló-i metróból. A hírek szerint a metrón utazva V. Ágnes valami olyasmit mondott a mellette ülő brazil nőnek, hogy vegye le róla a haját, mert a végén még elkap valamilyen fertőzést, lehet, hogy más is elhangzott, ami biztos, hogy a két utas összeszólalkozott, írja a Telex

A helyszíni felvételek alapján egy idő után sokan azt kezdték kiabálni a magyar nőnek, hogy rasszista, és a tömeg annyira feldühödött, hogy V. Ágnest rendőröknek kellett kivinni az aluljáróból.

A helyi beszámolók szerint  V. Ágnes a São Pauló-i magyar konzulátuson dolgozik konzuli asszisztensként. A Telex erre rá is kérdezett, de a São Pauló-i konzulátustól azt a választ kapták, hogy az üggyel kapcsolatban a Külgazdasági és Külügyminisztérium sajtóosztálya az illetékes.

Frissítés: 

A Külügyminisztérium a Telexnek megerősítette, hogy a felvételeken szereplő nő Magyarország São Pauló-i főkonzulátusának helyi alkalmazottja. A magyar külképviselet kapcsolatban áll és együttműködik a hatóságokkal, de a folyamatban lévő eljárásról további tájékoztatást nem adtak.

Rendőr övén egy bilinccsel

Fotó: Pixabay

-.-.-

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top