nlc.hu
Életmód

Rekordszámú jelentkező a Miss Balatonon

Rekordszámú jelentkező az idei Miss Balatonon, még sosem akartak ennyien szépségkirálynők lenni

2022 augusztusában ismét királynőt választ a Miss Balaton csapata.

Több száz lány jelentkezett az idei Miss Balaton szépségversenyre, a tét pedig nem kicsi: a győztes, akit Balatonfüreden koronáznak majd királynővé, egy csodaszép autóval és egy menedzsment szerződéssel lesz gazdagabb. Sőt, ősszel egészen Mexikóig, Tulumba repülhet a verseny 2023-as naptárjának fotózására, ahol a Miss Balaton-család korábbi felfedezettjei körében fejlődhet tovább szakmailag.

„Hatalmas várakozással tekintek az idei verseny elé, hiszen két év kimaradt, és azalatt a két év alatt mi is sokat fejlődtünk. Nagyon különleges lányok jelentkeztek idén, ahogy láttam, igazán színes lesz a mezőny – árulta el Lipcsei Betta, a verseny koordinátora. – Feldolgoztuk már a jelentkezéseket, ami nagyon sok időt vett igénybe, szerettünk volna igazán alapos munkát végezni. Bízunk benne, hogy a legmegfelelőbb lányokat sikerült kiválasztani a hatvanas mezőnybe. Az biztos, hogy nem fogunk unatkozni a nyáron.”

Epres Panni_Szabo Dori

Epres Panni és Szabó Dóri nézik a lányok jelentkezéseit (Fotó: Miss Balaton)

A casting zsűriben Iszak Eszter, Gelencsér Tímea és Seres Attila koreográfus mellett Epres Panni a casting zsűri elnökeként foglalt helyet. „Eltelt nyolc év, mióta együtt dolgozunk, és nagyon örülök, hogy azóta kialakult egy erős bizalom az irányunkban. A kezdetek óta odafigyelünk a verseny tisztaságára, és ez látszik az idei jelentkezők számán is. Izgalmas és egyben felelősségteljes feladat volt kiválasztani azokat, akik személyesen is bemutatkozhatnak majd az első casting napon Balatonfüreden.”

A hatvan továbbjutó lány nevét hamarosan nyilvánosságra hozzák a verseny közösségi média felületein.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top