nlc.hu
Életmód

Bereczki Zoltán a Szinetár Dórával való kapcsolatáról

Bereczki Zoltán a Szinetár Dórával való kapcsolatáról: „Mostanában kezdünk közelíteni”

Korábban sok feszültség volt közöttük, de ez mára sokat enyhült.

Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra viharos válása sokakat meglepett annak idején, nagyon sokat cikkezett róla a sajtó. Van egy közös gyermekük, Zorka, aki miatt szerettek volna normális viszonyt ápolni, ám sokáig feszültség volt közöttük. Úgy tűnik, mostanra csillapodtak a kedélyek, kezdenek közelíteni egymáshoz az álláspontok.

Bereczki Zoltán

Fotó: TV2

„Szülői összetartozásban vagyunk. Viszonylag távolra sodort minket az élet. Tudod, elpattan egy húr, ami mindenkinek megcsípi a seggét, és ellenkező irányba ellök. Mostanában kezdünk közelíteni. Azt látom, ő is kezd… magára találni, és azért mondtam ezt nehezen, mert neki ez picit korábban megvolt már” – nyilatkozta a Klubrádióban a színész, akinek a szavait a story.hu idézte. 

Bereczki kitért a színésznő fiával való kapcsolatára is, miután pár hónappal ezelőtt Marci is beszélt róla Friderikusz Sándor műsorában. Elárulta, nincsenek napi kapcsolatban, de az ajtaja nyitva áll előtte és bármiben számíthat rá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top