nlc.hu
Életmód

Láng Eszter és Hajdú Péter gyermeke lassan három hónapos

Láng Eszter nem akar otthon ülős anyuka lenni, már tervezi a visszatérést Hajdú Péter kedvese

Eszter nem tervezte, hogy ilyen fiatalon anyuka lesz.

Hajdú Péter és Láng Eszter közös gyermeke nemsokára három hónapos lesz. A fiatal anyuka a Best magazinnak adott interjújában beszélt a nehézségekről és arról, már most tervezi, hogy visszaáll a munkába. 

Hajdú Péter és Láng Eszter

Hajdú Péter és Láng Eszter (Fotó: Instagram)

Eszter igazi „paramaminak” vallja magát, és a nehezebb napokon Péterre bízza a kicsi fürdetését is. Mivel a 26 éves anyuka környezetében nem sokan vannak, akik szintén kisbabával lennének otthon, Facebook-csoportokban kért és kapott segítséget sok esetben. 

Az ottani anyukákkal ugyanakkor szültünk, s a sok eszmecsere igazi támasz volt a nehézségek áthidalásában – mondta Eszter, majd hozzátette, Domi igazán jó baba, ezért már most gondolkozik azon, mikor térhetne vissza a munkába. – Egy gyereknek egy gyerek a barátja, és az a jó, ha ilyen közegben van. Abszolút támogatom a bölcsit, ugyanakkor nekem is hiányzik a Life-csapat, és egy új vállalkozásba is szeretnék belekezdeni.”

Ugyan a műsorvezetővel még nem házasodtak össze, de ami késik, nem múlik. „Nem házasodtunk még össze, de férj és feleségként élünk, és van, hogy így teszünk említést a másikról. Egyébként már nincs messze az esküvő napja, az is lehet, hogy még idén, az év második felében összeházasodunk” – szögezte le Eszter. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top