nlc.hu
TV-sztárok

Láng Eszter szülés utáni depressziója

Nehéz időszakon van túl Hajdú Péter felesége, szülés utáni depressziójáról vallott

Hajdú Péter feleségét, Esztert is megviselte a hirtelen változás.

Hajdú Péter és kedvese, Eszter mindennél jobban várta a kis Dominik érkezését, aki Valentin-napon látta meg a napvilágot. Mint minden nő, az ifjú anyuka is sokat gondolkodott azon a terhesség alatt, hogy milyen lesz az anyaság.

Eszter fejében még az utolsó pocakos-napokban is cikáztak a gondoltok, a Bors szerint sok mindent megkérdőjelezett, például hogy elég jó-e. „Sok mindent nem mondanak el arról, hogy milyen édesanyának lenni. De sokkal jobb, mint képzeltem” – nyilatkozta a lapnak Eszter, akinek a szülés után nem voltak könnyű napjai. Édesapja egy komoly műtéten esett át, Eszter aggódott, ideges volt miatta, ráadásul a boldog és euforikus pillanatok közé befészkelte magát a szülés utáni depresszió is. Nemcsak Eszter, egyre többen vállalják fel a sztárvilágból, hogy szülés utáni depresszióval küzdenek.

Egy kicsit engem is elért. Hirtelen a négy fal közé kerültem egy pörgős életből és ez nagyon megviselt. El kellett búcsúztatnom ezt a fajta életet.Sokszor sírtam. Volt, hogy a fiammal együtt sírtam. Aztán amikor Peti hazaért, átvette a babát, aki egyből elhallgatott és nevetni kezdett. Ettől csak még jobban sírtam.

Dominik személyisége azonban szerencsére nyugodt és kiegyensúlyozott. A picire csak a frontok vannak hatással, olyankor nyűgös és sírós. Szerencsére Péter is sokat segít, aki nemrég azt nyilatkozta, imád apuka lenni.

hajdú péter és láng eszter

Hajdú Péter és Láng Eszter (Fotó: Instagram)

Eszter és Péter tudja, hogy attól, mert anyuka és apuka lettek, nem szabad elhanyagolni, hogy szerelmespárként is összetartoznak, ezért hetente egyszer-kétszer randinapot tartanak, olyankor a nagymamák vigyáznak a kicsire.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top