nlc.hu
TV-sztárok

Hajdú Péterék ezért nem házasodnak össze

Megvan az oka, miért nem házasodnak Hajdú Péterék: „Előbb érvényteleníteni kell az előző házasságot”

Különös, hogy ez eddig nem jutott eszükbe.

Hajdú Péter és Láng Eszter már két éve tervezik, hogy egybekelnek, de mindeddig nem került rá sor, pedig már közös gyermekük is született. A műsorvezető korábban már elmondta, annyira elfoglaltak a pici és a sok munka miatt, hogy még a tervezési szakaszba sem jutottak el. 

Hajdú Péter és Láng Eszter

Fotó: Instagram

Habár mindketten vágynak a nagy napra, és elképzeléseik is vannak, hogyan szeretnék lebonyolítani, most egy újabb akadályra derült fény. 

„Egy ideje halasztódik az esküvő – ismerte el a Borsnak Péter. – Egészen profán oka van: Eszti babaúszással kapcsolatos vállalkozásával rengeteg a munka, így nem tudunk a szervezésre koncentrálni. Meg szeretnénk adni a módját az esküvőnek, ehhez pedig alapos szervezés szükséges. A templomi esküvő nem olyan egyszerű, hiszen az első házasságom templomban köttetett: azt előbb érvényteleníteni kell, engedélyeztetni kell egy új szertartást.”

Viszont, ha minden jól alakul, idén ősszel összeházasodik a műsorvezető és kedvese. „Az biztos, hogy nem szeretnénk túl nagy melegben és hidegben sem esküdni, így marad az ősz. Legrosszabb esetben jövő tavasz. De bízom benne, hogy idén ősszel meg tudjuk tartani! Nem szeretnénk nagy médiafelhajtást, csak barátok és családtagok, de így is lesz legalább száz fő.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top