nlc.hu
Meghitt percek

Hajdú Péterék első karácsonyi fotózása

Elolvadsz! Szupercuki karácsonyi családi fotót posztolt Hajdú Péter párja

Először töltik hármasban a karácsonyt.
Hajdú Péter

Hajdú Péter menyasszonya egy meghitt családi képpel jelentkezett – szúrta ki a Blikk a közösségi oldalán. Láng Eszter ezúttal azzal kapcsolatban mutatta meg a családját, hogy először töltik hármasban a karácsonyt. A kisfiuk februárban született, így az idei lesz az első közös karácsonyuk a csöppséggel.

Mint a képen is látszik, a kis Dominik egy kis segítséggel már állni is tud.

„Első karácsonyi fotónk hármasban!” – írta Hajdú Péter párja a bájos fotóhoz.

A 47 éves tévés amúgy a harmadik gyerekénél már máshogy áll az apasághoz, mint 13 éve, amikor az első megszületett. „Türelmesebb vagyok, de a legfontosabb, hogy megváltoztak a prioritások az életemben. Amikor a harmincas éveimben voltam kisgyerekes apuka, azért sokkal inkább elvitt a munka-barátok körforgása. Most abszolút a család az első, ha nem vagyok Esztivel és Domival, már lelkiismeret-furdalásom van” – vallotta be Hajdú, aki nem zárkózik el a családbővítés elől. „Ha véletlenül úgy alakulna, hogy Eszti várandós lesz, és jönne egy újabb baba, megtartanánk” – árulta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top