nlc.hu
Meghitt percek

Tornóczky Anitáék karácsonyi fotózkodása

Tornóczky Anita fegyverrel kényszeríti a párját, hogy teljesítse a karácsonyi kívánságát

Tornóczky Anita bármire képes, hogy rávegye kedvesét erre karácsonykor.

A NőComment legutóbbi adásában Liptai Claudia arra volt kíváncsi, hogy telnek rendszerint a karácsonyi ünnepek Tornóczky Anitáéknál. „A kutyákat feldíszíted? Esetleg ők ilyenkor kapnak ünnepi ételt?” – kérdezte a műsorvezető A Konyhafőnök VIP-ben is bizonyító állatvédőt, kutyatrénert, aki a párjával már készen áll a gyerekvállalásra.

Tornóczky Anita

Tornóczky Anitáéknál nincs karácsony a háziállatokkal való karácsonyi fotózkodás nélkül (Fotó: Sajtóklub)

„Nem kapnak ünnepi ételt, kis falatokat kapnak. Én ragaszkodom hozzá, kényszerítem fegyverrel a páromat, hogy a kutyákkal és a macskával elmenjünk fotózkodni karácsony előtt egy ilyen, karácsonyi idilli fotóra – árulta Tornóczky Anita, hozzátéve: 6 kutyájuk és egy macskájuk van. „Ez egy óra alatt meg szokott lenni általában és nagyon cuki képek készülnek” – tette hozzá.

„Alapvetően már most így is fel van díszítve otthon minden. Igyekszem úgy elhelyezni a díszeket és úgy megválogatni, hogy senki ne rágja meg, pisilje le. És egyébként nálunk nagyon sok kutya van karácsonykor, mert, hogy aki elmegy ide-oda, vidékre, az nálunk lepakolja a kutyákat. Úgyhogy ez egy izgalmas időszak” – mesélte. 

Olvass még sztárok karácsonyi előkészületeiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top