nlc.hu
Tuti Tippek

Bárdosi Sanyiék karácsonyi előkészületei

Bárdosi Sanyiék előrelátóak voltak: “Tavalyról fenn maradtak a fények az ablakon, így idén csak be kell dugni”

A Bárdosi család immár saját házban lakik, ahol a kétgyermekes édesanya, Bárdosi Ildi gondoskodik az adventi hangulat megteremtéséről.

Bárdosi Sanyiék gyerekei már megírták a leveleket a Jézuskának. Anyukájuk, Bárdosi Ildi – akit a Tények Plusz egy játékboltban ért utol – elárulta, milyen játékokra vágynak a gyerekeik, a 7 éves Sankó és a 4 éves Maja.

Bárdosi Sanyi és Bárdosi Ildi

Időt spórolt idén a fényfüzérrel Bárdosi Sanyi és felesége, Bárdosi Ildi – Kép: nlc-montázs, Képek forrása: (b): Sajtószoba // (j): TV2 / Mokka – videó

Klasszikusan a Sankó nagyon szereti a fegyveres, kilövős, meg rakétás dolgokat, a Maja meg mindent szeret, ami plüss” – mondta el az olimpiai ezüstérmes birkózó felesége.

A Bárdosi családnál az adventi készülődéshez a házuk feldíszítése is hozzátartozik. “Végre saját házban vagyunk, így próbálom a hangulatot adventivé varázsolni. Most a lakásban van piros, van mikulásvirág, aprócska kis színekkel, meg teszünk az ablakra fényeket. Nekünk tavalyról fenn maradtak a fények az ablakon, így idén csak be kell dugni” – mesélte Bárdosi Ildi.

Sztárok karácsonyi előkészületei az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top