nlc.hu
Meghitt percek

Csocseszék karácsonyi fotózása

Csocsesz és új szerelme karácsonyi fotózását egy komoly dolog hátráltatja

A zenész szeretne eleget tenni új kedvese kívánságának, de egyelőre még nem akar kamera előtt pózolni. Elárulta az okokat.

Mint arról korábban beszámoltunk, felesége elvesztése után újra boldog Kiss Attila „Csocsesz”. Ismét rátalált a szerelem Puskás Angéla személyében, és már össze is költöztek. A zenész a Borsnak elárulta, mire készül most az új párjával.

Csocsesz

Csocsesz és új kedvese, Angéla – Forrás: RTL / Reggeli – videó

„Nemrég szóba került, hogy szeretne közös karácsonyi fotózást, én pedig azt mondtam, erre akkor kerül sor, ha leadunk pár kilót” – mesélte Csocsesz. A szerelmesek ezért életmódváltásba kezdtek: immár jobban odafigyelnek az étkezésre és több testmozgást iktatnak be a mindennapjaiba. 

„Nem hiszek a csodaszerekben és nem kértem ki szakember véleményét sem. (…) Én itthon tornázok, nem vagyok hajlandó sehova elmenni, fekvőtámaszozok és felüléseket csinálok, emellett odafigyelek a mértékletes evésre” – mondta a zenész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top