nlc.hu
Életmód

Beperelte a fiukat, mert nem csinál nekik unokát

Egy indiai házaspár beperelte a fiát, mert nem csinál nekik unokát

241 millió forintnak megfelelő összeget követel az indiai házaspár a fiától, mert hat éve házas, de még nem született gyereke.
Egy indiai pár megfogja egymás kezét az esküvőn

Egy indiai házaspár beperelte egyetlen fiát és annak feleségét, mert hat év után sincs még gyerekük, nekik pedig unokájuk.

A 61 éves Sanjeev és az 57 éves Sadhana Prasad azt állítja, hogy az összes megtakarított pénzüket a fiuk felnevelésére, pilótaképzésére és a puccos esküvőjére költötték, de még mindig nem tudnak unokázni.

A házaspár 241 millió forintnak megfelelő összeget követel, ha egy éven belül nem születik unokájuk.

Az amerikai pilótaképzés 65 ezer dollárjukba (24 millió forint) került, utána viszont a fiú két évig nem kapott munkát, így szülei tartották el. Az ötcsillagos szállodában tartott esküvő, a nászajándékba adott luxusautó és a nászút pedig 80 ezer dollárt (30 millió forint) kóstált.

A szülők „mentális zaklatásra” és „lelki kegyetlenségre” hivatkozva nyújtották be a keresetüket. Szerintük minden szülő álma, hogy egyszer nagyszülő lehessen, ők viszont kimaradtak ebből.

A fiam már hat éve házas, de még mindig nem terveznek babát. Legalább ha lesz egy unokánk, akivel együtt tölthetjük az időnket, elviselhetővé válik a fájdalmunk

– mondta az édesapa.

A házaspár kérelmét várhatóan május 17-én tárgyalja a bíróság.

Bár ez a történet is elég elképesztő, megtörtént már fordítva is hasonló: beperelte egy 29 éves férfi a szüleit, mert nem tartják el. 

(BBC)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Unsplash/Pablo Heimplatz)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top