nlc.hu
Életmód

Megszólalt Molnár Gusztáv exe

Kifakadt Molnár Gusztáv exe, Ildikó

Molnár Gusztáv felesége, Ildikó tiszta vizet öntött a pohárba.

Molnár Gusztáv exfelesége, Ildikó azt mesélte, Gusztáv a legutóbbi kapcsolattartáson és a gyámügyi eljáráson sem jelent meg.

“Akármennyire is nem szeretnék, most megint meg kell szólalnom, mert elfogadhatatlannak tartom, hogy az ő érzéseit, a nevelőapja iránti szeretetét és a hatóság által elrendelt felügyelt kapcsolattartást teszik felelőssé Gusztáv újabb öngyilkossággal való fenyegetőzéséért, amihez semmi közünk nem volt! Nem lehet egy kisgyereket ilyen nyilvános érzelmi zsarolásnak kitenni, úgyhogy nagyon szeretném, ha az aktuális magánéleti drámájukba nem kevernék bele a fiamat! Éppen az ilyenektől akartam megvédeni” – mondta Molnár Gusztáv exe, Ildikó, aki hozzátette: a színésznek korábban is voltak magatartásbeli problémái.

Molnár Gusztáv exfelesége kitálalt

(Fotó: Sajtóklub)

“Érdekes, hogy miközben a fia hiánya miatt panaszkodik, mégsem jött el az utolsó kapcsolattartásra, és nem is szólt, hogy ne várjuk….Mivel se Gusztáv, se a testvére nem reagált az üzeneteimre, nem tudok én sem mit mondani neki, csak amit a médiából tudok” – mondta a Blikknek az édesanya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top