nlc.hu
Életmód

Kibékült vőlegényével Vajna Tímea

Újra hordja a jegygyűrűjét Vajna Tímea, aki közös videón szerepel a vőlegényével

Szerelem van a levegőben ismét.

Korábban elterjedt a hír, hogy Vajna Tímea és vőlegénye, Zoltán különválhattak, ugyanis lekerült a jegygyűrű Timi ujjáról. Most viszont úgy néz ki, mégis együtt vannak. 

Két hete megszerezte az amerikai állampolgárságot Timi, és akkor azt mondta, gyermekei már amerikaiak lesznek, ami a követői számára már akkor egy kis reménysugár volt, hogy rendeződött az üzletasszony magánélete.

A minap biztossá vált, ugyanis legutóbbi Instagram-történetében nemcsak a gyűrű, de Zoli is látható. Egyébként nem új keletű a pár életében, hogy hol együtt vannak, hol külön. Korábban egy neve elhallgatását kérő barátjuk azt nyilatkozta, elég viharos a szerelmük. 

„Vőlegényével, Zolival eddig nem egyszer szakítottak már. Bár a férfinak kezdettől fogva komolyak a szándékai, szeretné elvenni feleségül, szeretne tőle gyereket, de Timi láthatóan nem erre vágyik, vagy legalábbis most még nem. A gyűrűt is azért fogadhatta el, mert nem akarta elveszíteni a párját” – mondta akkor az ismerős.  

Vajna Tímea

Vajna Tímea Instagram-története

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top