nlc.hu
Életmód

Szexuális zaklatással vádolják Elon Muskot

Szexuális zaklatással vádolja Elon Muskot egy légiutas-kísérő

A légiutas-kísérő azt állítja, Elon Musk egy lovat ajánlott neki az erotikus masszázsért a privát repülőgépén.
Elon Musk, a SpaceX alapítója beszél a Satellite 2020 rendezvényen a washingtoni Kongresszusi Központban Washingtonban 2022. április 11-én

Szexuális zaklatással vádolja Elon Muskot a SpaceX egyik légiutas-kísérője. A nő azt állítja, hogy a világ leggazdagabb embere masszás közben „többet” kért tőle – írja az Insider.

Az eset még 2016-ban történt Musk egyik magángépének privát kabinjában London felé repülve. A masszőrként is tevékenykedő légiutas-kísérő azt állítja, hogy Musk megmutatta a merev péniszét neki, simogatta a lábát és egy lovat ajánlott neki az erotikus masszázsért (mivel a nő lovagol).

A SpaceX 2018-ban 250 ezer dollárt, több mint 90 millió forintot fizetett a nőnek a hallgatásáért cserébe. Most egy barátja vette rá, hogy álljon ki a nyilvánosság elé.

A dollármilliárdos Musk – aki gigantikus vagyona ellenére a barátainál húzza meg magát – csak annyit közölt az Insiderrel, hogy „politikailag motivált lejáratásnak” tekinti az ügyet. A Twitterén azt írta, hogy a következő hónapokban drámai mértékben fokozódni fognak az ellene irányuló politikai támadások.

Elon Musk nemrégiben bejelentette, hogy 44 milliárd dollárért megvásárolná a Twittert, az ajánlatot pedig a cég elfogadta. A felvásárlás után azzal poénkodott, hogy megveszi a Coca-Colát is, és visszateszi a kólába a kokaint. 

(Kiemelt kép: Brendan Smialowski / AFP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top