nlc.hu
Életmód
Shane Tusup visszahódítaná Szabó Zsófit a szakítás után

Shane Tusup nem nyugszik bele a szakításba, így hódítaná vissza Szabó Zsófit

Állítólag annyira elfajult a szakításukhoz vezető veszekedés Szabó Zsófi és Shane Tusup között, hogy Zsófi rendőrt akart hívni párjára. Mióta külön vannak, az edző mindent megtesz annak érdekében, hogy volt kedvese visszafogadja.
shane tusup szabó zsófi

Néhány napja még álompárnak tűnt Szabó Zsófi és Shane Tusup, aztán derült égből villámcsapásként érkezett a hír, hogy felbontották a jegyességüket, és szakítottak. Az érintettek hivatalosan semmit sem közöltek szakításuk okáról, ám a kiszivárgott információk szerint a műsorvezető Tusup indulatkezelési problémái miatt döntött úgy, hogy elválnak útjaik.

A Bors most azt írja, hogy egy konkrét vita vezetett a szakításhoz. A lap szerint

Shane őrjöngött és rázárta az ajtót Zsófira, aki pánikrohamot kapott. A nem hétköznapi veszekedés odáig fajult, hogy Zsófi a rendőrséggel fenyegetőzött. Az úszóedző észhez térhetett párja szavaira, és csak azért nem lett hatósági ügy és botrány az esetből, mert Shane végül lecsillapodott.

Az amerikai születésű edző azonban nem nyugszik bele a szakításba. A Blikk információi szerint

Tusup mindent megtesz annak érdekében, hogy volt kedvese visszafogadja, folyamatosan csokrokat küld neki, ajándékokkal halmozza el, és a szerelmét bizonygatja Zsófinak.

 

A Reggeli műsorvezetője azonban nagyon határozott, és mivel úgy érzi, végleg eltörött benne valami, szinte biztos, hogy döntése végleges, és Tusupnak semmi esélye.

(Kiemelt kép: Instagram/Shane Tusup)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top