nlc.hu
Életmód

Kapcsolatáról beszélt a kunhegyesi polgármester

Kapcsolatáról vallott a kunhegyesi polgármester, aki egy 60 évvel fiatalabb lányt vett feleségül

Szabó András, a település fideszes vezetője azt mondta, 18 éves feleségével szeretik és tisztelik egymást.

Szabó András Kunhegyes 78 éves fideszes polgármestere feleségül vett egy nála 60 évvel fiatalabb lányt szombaton. A 18 éves ara egy négyéves kisfiú édesanyja. A polgármester eddig nem nyilatkozott, de a Tények Plusznak beszélt a kapcsolatukról.

szívecske felhő

Fotó: Pixabay

Elmondta, hogy „persze volt, aki a szememre vetette a házasságunkat, túlzottan idős vagyok a feleségemhez, ezt elismerem”.

Szerinte párjával tiszta szívből szeretik egymást és még soha nem veszekedtek. Kapcsolatuk titka állítása szerint, hogy jól megértik egymást és hasonlít az értékrendjük. Szabó szerint fel sem merül, hogy ki, hány éves. Mármint köztük, mert egyébként 60 évnyi korkülönbségükkel igen sokan lepődnek meg a pár láttán.

A polgármester szerint kapcsolatában minden rendben van és rendben is lesz, amíg neki nem lesznek problémái.

A mély szerelemről és kölcsönös tiszteletről szóló riportban a 18 éves lányt nem szólaltatták meg.

A hétvégi esküvőre rengetegen voltak kíváncsiak. A polgármesternek nem ez az első házassága. A helyiek szerint korábbi felesége is sokkal fiatalabb volt nála, de egy év sem telt el, és elváltak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top