nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edina és Csuti szerelmét reklámozzák

Ciki! Óriásplakát hirdeti még mindig Kulcsár Edina és Csuti szerelmét

Ráadásul a nem túl helytálló „Egy életre szóló kapcsolat”-szlogennel...
kulcsár edina csuti

A Bors szúrta ki, hogy nem mindenhol sikerült eltünteni az egykori szerelem nyomait: az interneten és az autópálya mellett is találkozhatunk még olyan reklámokkal, amikben közös fotókon mosolyog az egykori álompár.

Bár már egy éve nincs együtt Kulcsár Edina és Csuti, van, ami még mindig őrzi házasságuk emlékét. Többek között egy óriásplakát és internetes hirdetés is…

Az egykori szépségkirálynő a hirtelen jött szakítása után a boldogságot az akkor 25 éves rapper, G.w.M oldalán találta meg, most pedig első közös babájukat várják. Ezután jött az eljegyzés, és a csapból is az folyt, milyen boldogok és szerelmesek. 

Csuti új kapcsolatai közben sorra zátonyra futottak, így nem csoda, hogy megszenvedte a szakítást.

Az egyik legjelentősebb hazai épületgépészeti vállalat, amelyik wellness termékeket is értékesít, egy-két helyen még mindig Kulcsár Edinával és Csutival hirdeti magát, a nem túl helytálló „Egy életre szóló kapcsolat”-szlogennel…

A Reddit egyik felhasználója pár hónappal ezelőtt készített is róla egy felvételt, s mint kiderült, a plakát még mindig ugyanott, ugyanilyen formában virít.

– Még mindig kint van? Mindig, ha látom, felnevetek – írta valaki.

– Vajon amikor látják ezeket a plakátokat, Edina meg G.w.M, akkor mit szólnak? – tette fel a kérdést egy másik kommentelő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top