nlc.hu
Sztárok

Egy éve tart Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolata

Egy évvel ezelőtt robbant a bomba, hogy együtt van Kulcsár Edina és G.w.M: „Az igaz szerelem mindent kibír”

Hamarosan megszületik a közös gyermekük és már várják a lagzit.

Kulcsár Edina 2022 januárjában jelentette be, hogy bár sokáig küzdött a házasságáért, válnak Szabó András Csutival. Ez is meglepte a rajongókat, ám az igazi bombát csak pár nap múlva dobta le: posztjából kiderült, beleszeretett G.w.M-be, akivel együtt képzelik el az életüket.

Kulcsár Edina és GWM

Fotó: Birton Szabolcs

Akkoriban kaptak hideget-meleget, mindennap szerepeltek az újságok címlapjain, ám ez nem vert éket közéjük, sőt, megerősítette a szerelmüket. Azóta is együtt vannak, hamarosan megszületik a közös gyermekük és már tervezik a hetedhét országra szóló lagzit – kapcsolatuk első évéről emlékezett meg közösségi oldalán az egykori szépségkirálynő.

„Egy éve ilyenkor hoztuk nyilvánosságra a szerelmünk, ami nem volt zökkenőmentes, de talán erre mondják azt, hogy szerelem mindenek felett és, hogy az igaz szerelem bármit kibír. Ez a videó egy Story fotózás alkalmával készült, egy picit kevesebb mint 1 éve. Ez volt az első közös fotózásunk” – írta Kulcsár Edina a posztjához, amihez a párja csak annyit írt: – „Az életem vagy.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top