nlc.hu
Életmód

Megvakult a műszempillától a nő

Megvakult a műszempillától, a kozmetikus szerint a vendég a hibás

A kozmetikus szerint a vendég nem szólt a műszempilla-építés előtt, hogy kontaktlencsét visel, ezért ő a hibás, mert a kezelés miatt megvakult.
Műszempillát ragasztanak fel egy nőnek

Egy kozmetikust be akarja perelni az ügyfele, miután a műszempilla-építés miatt megvakult.

Erről maga a kozmetikus számolt be a Tiktokon, és azzal védekezik, hogy a beavatkozás előtt aláíratott a nővel egy nyilatkozatot, amelyben egyértelműen szerepel, hogy a kezelés előtt ki kell venni a kontaktlencsét. 

A kozmetikus azt állítja, hogy a vendége ennek ellenére nem szólt neki arról, hogy kontaktlencsét visel. Mindez azért jelent komoly biztonsági kockázatot, mert a műszempillához használatos ragasztókból olyan gázok szabadulhatnak fel, amelyek hatására a kontaktlencse megolvadhat, és ráéghet a szemgolyóra.

A műszempillát felhelyező nő egy másik videóban azt állítja, hogy nem ragasztó került a vendég szemébe – ami szintén okozott már vakságot műszempilla-építés közben –  hanem a kezelés alatt kinyitotta a szemét, a kontaktlencse pedig reakcióba lépett a ragasztó kipárolgásával.

Míg a kozmetikus szerint egyértelműen a vendég volt a hibás, mert nem szólt, a kommentelők egy része nem így látja. Többen azt írták, hogy a kitöltött nyilatkozat ellenére egyszerűen meg kellett volna kérdeznie az ügyféltől, hogy visel-e kontaktlencsét.

(The Sun)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Unsplash/Hayley Kim Design)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top