nlc.hu
Életmód

Randioldal indul csak orvosoknak: sokan kiakadtak

Kiakadtak az emberek a randioldalon, ahová csak orvosok regisztrálhatnak

Elitistának tartják az emberek a randioldalt, mert arra specializálódott, hogy orvosokat hozzon össze egymással.

A Medico Life Partner egy igen ambiciózus, specializált randioldal Indiában, amire kizárólag akkor tudsz regisztrálni, ha rendelkezel orvosi diplomával. Az oldal arra a közhiedelemre épít, hogy könnyebben értjük meg egymást olyasvalakivel, akinek a foglalkozása is a miénkhez hasonló. Férfi és női orvosokat segítenek tehát abban, hogy „magas minőségű” partnert találjanak náluk, akivel ráadásul ugyanazt a szakmát űzik – írja az odditycentral.com.

Férfi és női orvosk

Stockfotós orvosok egymás között (Fotó: Getty Images)

Bár a weboldal a világ minden tájáról várja az orvosokat, leginkább Indiában népszerű, a legtöbb regisztrált tagjuk onnan származik. Ingyenes verzióban kizárólag a fent található profilokat láthatjuk, de ahhoz, hogy üzenni tudjunk nekik vagy több adatot lássunk róluk, már elő kell fizetni. Több előfizetési csomag létezik, de az ár elég borsos: a legolcsóbb csomag 18 ezer forintnál kezdődik. Persze az előfizetők itt elvileg jól kereső orvosok, szóval biztosan ki tudják gazdálkodni.

A házasság az élet egyik legnagyobb döntése az egyén és a család számára is. A partner kiválasztása és az igaz szerelem megtalálásának egy jól átgondolt, logikus folyamatnak kell lennie

– írja az oldal, kicsit figyelmen kívül hagyva az olyan apróságokat, mint az érzelem. Indiában az oldal azért korbácsolta fel az indulatokat, mert az amúgy is erős kasztrendszert idézi, és azt üzeni, hogy a hasonló csak hasonlóval házasodjon. Persze ettől még bőven vannak támogatói is, sokan pedig egyenesen azt várják, hogy létrejöjjön hasonló oldal ügyvédeknek és mérnököknek is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top