nlc.hu
Életmód

Erőszakkal rátetoválta a nevét az exe arcára

Elrabolta az exbarátnőjét, és erőszakkal rátetoválta a nevét az arcára

Nem viselte el az erőszakos brazil férfi, hogy a barátnője szakított vele, azért tette vele ezt a szörnyűséget.

Múlt pénteken a 18 éves Tayane Caldas épp iskolába tartott a brazíliai Sao Paolo melletti Taubatéban, amikor megállt mellette a kocsijával az expasija, Gabriel Coelho, és arra kényszerítette a lányt, hogy szálljon be az autóba. Attól félve, hogy a férfi bánthatja őt, Tayane engedelmeskedett neki. Gabriel a saját házába vitte a lányt, ahol erőszakkal rátetoválta a nevét az arca jobb oldalára, méghozzá akkora betűkkel, hogy az a fülétől egészen az álláig érjen – írja az odditycentral.com.

Tayane Caldas arca

A tetoválás Tayane Caldas arcán (Fotó: YouTube)

Coelho nem tagadja, hogy ő csinálta a tetoválást, de azzal védekezik, hogy ebben Tayane is benne volt, sőt örömmel adott neki engedélyt rá. A lány anyja a következő napon jelentette be a rendőrségen Tayane-t eltűnt személyként, a rendőrök pedig gyorsan rájöttek, hogy Gabriel otthonában tartózkodik. Az anyja érte ment, és hazavitte a lányt, majd feljelentést tett a tetoválás és a lányán található egyéb zúzódások miatt. Az erőszakos exet szombaton letartóztatta a rendőrség annak ellenére is, hogy nemcsak Gabriel, hanem az apja is azt állította, hogy Tayane engedélyt adott a tetoválásra. Az exnek azért is börtönbe kell vonulnia, mert nem tartott be két távolságtartási végzést, amit a bíróság még 2021-ben és idén hozott ellene. Caldas retteg az expasijától, és mivel tudja, hogy nem fog a börtönben sok időt tölteni, fél attól, hogy mit fog vele csinálni a szabadulása után. Közben lézeres eljárással próbálja eltávolítani a tetoválásokat az arcáról, valamint a korábbi hasonlókat a testéről, melyek még akkor kerültek oda, amikor ők ketten még egy párt alkottak. Ők ketten még 2019-ben kezdtek járni, az első év még rendben ment, ám a tetoválóművészként dolgozó Coelho elkezdett féltékenykedni, és emiatt rendszeres dühkitörései voltak. A lányt az anyja arra biztatott, hogy szakítson a férfival. Ez meg is történt, nyolc hónapig külön voltak, mire a fiú végül visszaédesgette magát hozzá azzal, hogy megígérte: megváltozott, és innentől kezdve minden más lesz. Miután az ígéretét nem váltotta be, a lány távoltartási végzést kért ellene a hatóságtól. A lányt azzal is próbálták védeni a szülei, hogy elküldték Sao Paolóba, ám miután visszatért onnan, minden kezdődött elölről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top