nlc.hu
Életmód

Hajvágás az esküvőn

Új őrület hódít: megszabadulnak a hajuktól a menyasszonyok a szertartás után

Egyes menyasszonyok az esküvő napján drasztikus változáson mennek keresztül.

Egy merész esküvői trend pörög a közösségi oldalakon – de nem mindenki lenne elég bátor ahhoz, hogy kipróbálja: vannak menyasszonyok, akik azzal lepik meg vendégeiket, hogy a szertartás után, még a menyasszony tánc vagy a buli előtt új frizurát vágatnak maguknak.

A 28 éves Jessie Angelovski az egyik ilyen menyasszony. Ő„drámai változást” keresett a szertartás és a fogadás között. Bár az esküvőre megnövesztette a haját, a ruhaváltás közben le is vágatta.

„Gondoltam, hogy veszek egy második ruhát, aztán jött az ötlet, hogy csináljunk valami mást, és cseréljünk inkább frizurát” – mondja a Yahoo Life-nak. Lisa Dower, Mayfield fodrásza azt mondja, hogy azt hitte, hogy Mayfield kezdetben „viccelt”, de nem: tényleg rövidre vágatta a hosszú haját.

Természetesen, mint minden esküvőnél, a ceremónia és a fogadás közötti tökéletesen időzített hajvágás is sok tervezést igényel. A legtöbb amerikai esküvőn elég gyakori, hogy a fotózás befejezése vagy a helyszínek közötti utazás miatt a nászpár nem hiányzik a vendégeknek, ezért logisztikailag ez egy alkalmas idő a hajvágásra.
 
Az új trend egyfajta szertartás is egyben, a házassággal megjelenő új minőséget, életkezdés is jelképezi. Te bevállalnád?

hajvágás

Illusztráció: Unsplash

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top