nlc.hu
Életmód

Megcsonkította 22 éves lakótársát az 59 éves férfi

Hat hónapon át tartotta fogva a lányt, megerőszakolta, kínozta és a szemét is kinyomta

A 22 éves lány bő fél évvel ezelőtt költözött be az 59 éves férfi házába, és nagyon gyorsan rájött, hogy a házból nincs számára kiút. A rémálmok kálváriája múlt csütörtökön ért számára véget, amikor végre megszökött, az elrablójára pedig lecsaptak a kommandósok.

A kaliforniai Chino Hillsben volt egy tekintélyes méretű háza az 59 éves Peter McGuire-nek, akihez fél évvel ezelőtt egy 22 éves lány költözött be lakótársnak. A lány nagyon hamar észrevette, hogy valami nem stimmel, de amikor el akart jönni onnan, McGuire az útját állta és nem engedte el. A rendőrség jelenleg tíz vádpontban gyanúsítja a férfit, az emberrablás mellett többek között azzal, hogy kinyomta az áldozata szemét, belevágott az orrába, a fülébe és az ajkába, sőt még a nyelvét is megsebezte, megkínozta és számos alkalommal megerőszakolta. A férfit továbbá szodómiával is vádolják – foglalta össze a Daily Mail.

Az elkövető háza

Az Orange County-i ház, ahol elfogták az elkövetőt (fotó: ABC híradó, részlet)

McGuire minden vádpontban ártatlannak vallja magát. Áldozata múlt csütörtökön tudott elszökni a házból, és azonnal értesítette a rendőrséget, akik egy parkban találtak rá. Jelenleg kórházban ápolják, az állapota stabil. McGuire rögtön elmenekült egy másik ingatlanba, ahol elbarikádozta magát, egy nappal később, pénteken a garázsajtó letörésével tudtak bejutni hozzá a kommandósok, hogy letartóztathassák. A helyi sheriff szerint a vádjaik megalapozottnak tűnnek, lévén az áldozat teste teli van olyan sérülésekkel, amik arra utalnak, hogy az általa elmondottak valóban megtörténtek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top