nlc.hu
Életmód

Bedrogozták a kanadai úszónőt a pesti éjszakában

Szégyen: bedrogozhatták a kanadai úszónőt a világbajnokság után a pesti éjszakában

Emlékezetkiesése, agyrázkódása, zúzódásai vannak.

Mary-Sophie Harvey kanadai úszónő saját elmondása szerint bedrogozhatták vasárnap éjjel, amikor a vizes világbajnokság befejeztével csapattársaival együtt belevetette magát a pesti éjszakába. Négy-hat óra kiesett az emlékezetéből, másnap reggel pedig zúzódásokkal a testén és agyrázkódással ébredt. Az ügy kivizsgálása folyamatban van – írja az Index.

Mary-Sophie Harvey 22 éves kanadai úszónő döntőbe jutott a budapesti vizes világbajnokságon 200 méter vegyesen, és a nyolcadik helyen végzett, továbbá tagja volt a 4×200 méteres vegyesváltónak, amely bronzérmet szerzett. Ez történt a medencében, de ennél sokkal nagyobb visszhangja van annak, ami a medencén kívül történt a mutatós kanadai lánnyal.

Harvey szerdán tette közzé sokkoló élményeit közösségi oldalán. Ezek szerint a pesti világbajnokság zárónapjának estéjén a kanadai csapat, benne Harvey-val, belevetette magát a pesti éjszakába. Az úszónő állítása szerint bedrogozhatták, mert 4-6 óra kiesett az emlékezetéből, zúzódásokkal ébredt, fájt a feje, talán kisebb agyrázkódás is érte.

„A világbajnokság utolsó éjszakáján bedrogoztak. Fogalmam sem volt, mi került a szervezetembe. Csak arra emlékszem, hogy másnap reggel úgy ébredtem, hogy el vagyok veszve. A csapatvezetőnk és a csapatorvosunk volt az ágyam mellett. Arra emlékszem, hogy előző este elindultunk megünnepelni a világbajnoki szereplésünket. Akkor még teljesen magamnál voltam, és csak a következő versenyem, a Nemzetközösségi Játékok járt az eszemben. És itt elszakad a film, ami utána történt, abból már semmire sem emlékszem. Négy-hat óra teljesen kiesett. A társaim elbeszéléséből vannak információim. Csak egy dolgot tudok mondani: soha az életben nem szégyelltem magam még ennyire” – írja az úszónő az Instagram-posztjában.

Az úszónő kórházban is járt, ahol azt mondták, ilyesmi gyakran előfordul, de szerencsés, hogy egy könnyebb agyrázkódással és bokaficammal megúszta.

A kanadai szövetség vizsgálja az esetet. A swimswam.com kapcsolatba lépett kanadai úszókkal, egyelőre annyi derült ki egyértelműen, hogy az incidens a zárónap éjszakáján egy bulin történt, amelyen az úszók mellett kívülállók is részt vettek. 

Mary-Sophie Harvey

Chris Coduto / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top