nlc.hu
Életmód

Érzéketlen kommenteket kapott a speciális betegséggel küzdő lány

Egyes kommentelők azt ajánlották Oliviának, inkább amputáltassa le a karját, mert az túl ronda

A speciális érbetegségben szenvedő lányokat olykor a kommentelők sem kímélik.

Az amerikai Springieldben élő 18 éves Olivia Klopchin-nál két hónapos korában diagnosztizáltak egy érrendellenességet.

Olivia erei rendellenesen fejlődtek, és ez elszíneződéseket kiemelkedéseket okoztak az érintett területen. A lány esetében ez az állapot azt jelenti, hogy a keze és a karja rendkívül nagyra nőtt, a bőre pedig elszíneződött. A betegség olykor fájdalommal is jár, így nem könnyű együtt élni ezzel a rendellenességgel.

Ráadásul az emberek rosszindulatával is meg kell küzdenie.

Bár megszokta, hogy megbámulják, mégis megdöbbent, amikor a 250 000 követőjének a TikTok-on (@oliviaklopchin_) közzétett videója alatt a trollok szörnyű kommentekkel illették.

Az egyik kritikus így kommentálta: „Személy szerint én inkább egy szép protézist szeretnék, de ez csak az én véleményem”

Míg egy másik hozzátette: “Sokkal jobban néznél ki nélküle”

Különleges érdbetegségben szenvedő lány.

Fotó: Instagram

Szerencsére sokan mások megvédték őt.

Az emberek tényleg inkább azt szeretnék, ha elveszíts egy teljesen funkcionális végtagot, mert nem találják esztétikusnak?” – írta egy hozzászóló. A 18 éves lány nem úgy tervezte, hogy a karjáról fog tartalmakat megosztani, de úgy érzi, hogy természetes, ha beszél róla, és így kapaszkodót nyújthat olyanoknak is, akinek valamilyen speciális betegségük van, és ezért egyedül érzik magukat. Oliviát olykor kikészítik a trollok, de nem hagyja magát lelombozni a negatív hozzászólók által. 

„Néhányan nagyon jó véleménnyel vannak róla, és azt mondják, hogy milyen gyönyörű vagyok, és mennyire szeretik az önbizalmamat” – mondja, majd hozzátette: „Nem hagyhatom, hogy zavarjon valakinek a megjegyzése, akit nem is ismerek” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top