nlc.hu
Életmód

Szerelmi történet: Beleszeretett egy topless pincérbe, akit a válási partijára bérelt fel

Beleszeretett a topless pincérbe, akit a válási partijára bérelt fel

Gabriella Landolfit az a topless pincér vette le a lábáról, akit felbérelt a válási patijára.

A románc 2019 márciusában kezdődött, amikor a 29 éves Gabriella úgy döntött, hogy egy partit rendez a válása alkalmából. Szóval, a válása jogerőre emelkedett, Gabriella pedig a barátaival akart szórakozni, ami azt is jelentette, hogy felbérelt egy csomó topless pincért is.

Egy kettétépett fotó, egy szerelmes párról.

A kép csak illusztráció (Fotó: Getty Images)

Az igazi meglepetés azonban másnap reggel jött, amikor Gabriella nemcsak másnaposan ébredt, hanem egy SMS-t kapott John Landolfitól, az egyik pincértől, akivel előző este vadul flörtöltek. John írt Gabriellának, hogy megkérdezze, jól van-e, majd üzengetni kezdtek. A nő nem gondolta, hogy a válópartiján fog beleszeretni egy topless fiúba, és aztán feleségül megy hozzá.  

„Amikor megismertem, láttam, hogy milyen csodálatos srác” – nyilatkozta a LadBible-nek a nő, és elárulta, hogy eleinte attól félt, hogy a férfi túl piperkőc lesz, de nem is tévedhetett volna nagyobbat.

Soha ne ítélj meg egy könyvet a borítója alapján

– tanácsolja Gabriella, aki azóta boldog házasságban él új férjével. 

Teljes a család

Johnnak egyébként már van egy lánya az egyik korábbi kapcsolatából, és nagyon megörült, amikor Gabriella 2020 augusztusában teherbe esett, különösen azért, mert Gabriella PCOS-ben szenved, ami hatással lehet a termékenységre. Sajnos azonban a fiatal nő 2020 novemberében, két héttel azelőtt, hogy hozzáment Johnhoz, elvetélt. Ez egy „nagyon nehéz” időszak volt a pár számára, de sikerült átvészelniük, és miután összeházasodtak, 2021 júliusában, megérkezett a kisfiúk is, Matteo.

Durva szakítós történetben nincs hiány, a legutóbb mi is megkérdeztük az olvasókat, kinek, milyen tapasztalata van a témában. A bizarrabbnál bizarrabb történeteket itt olvashatjátok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top