nlc.hu
Életmód

Új őrület a hőség ellen: víz helyett vízzselé

Új őrület a hőség ellen: víz helyett vízzselé

Japánban zselésítve árusítják a vizet, a fiatalok pedig odáig vannak érte.
Aqua Jelly

Előfordult már veled, hogy szomjas voltál, ittál volna egy kis vizet, de nem kívántad a víz állagát? Ha igen, akkor a japánok megtalálták számodra a megoldást. A vízből készült zselé kívülről megtévesztésig hasonlít egy üveg ásványvízre, csakhogy ahogy elkezded kiönteni az üvegből, azonnal észreveszed a zselésített állagot. Japánban tavaly nyáron dobták piacra a terméket, és közel háromszor annyi fogyott belőle, mint amennyit vártak, így idén már még többet készítettek belőle, és már italautomatákban is kapni – írja az odditycentral.com.

A termék ugyan segíthet a nyelési problémákkal küzdő beteg és idősebb embereknek, mégis a 30-50 közötti korosztályban a legnépszerűbb. A neve From AQUA Water Jelly, és bár azt hinnénk, ez csak sima zselésített víz, valójában ízesített zseléről van szó, aminek a kalóriatartalma is meglehetősen magas: több kalória van benne, mint a Coca Colában. Ha fagyasztóba tesszük, akár sorbet-ként is fogyasztható.  Reméljük, nagyobb karriert fut be, mint a zselésített forralt bor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top