nlc.hu
Életmód

Budapestre jön forgatni Alec Baldwin

Budapestre jön forgatni Alec Baldwin

A tavaly botrányba keveredett sztár a Chief Of Station című kémfilmben egy visszavonult CIA-vezetőt játszik.

Alec Baldwin a Chief Of Station című kémfilmben kapott főszerepet, mely Európában játszódik majd, és még idén elkezdik forgatni Budapesten – írja a Deadline. Az amerikai színész partnere Olga Kurylenko, az ukrán modell és színésznő lesz.

Alec Baldwin és felesége.

Hilaria Baldwin és Alec Baldwin áprilisban közösen vettek részt a Hangmen című darab bemutatóján New York-ban (Fotó: Jason Mendez/Getty Images)

A HVG ismertette, hogy a filmben Baldwin egy visszavonult CIA-vezetőt játszik, aki újra kémkedni kényszerül, miután megtudja, hogy a felesége halála nem baleset volt. Az ügy felgöngyölítéséhez egy másik ügynök, Kurylenko karaktere nyújt neki segítséget.

A Chief Of Stationt Jesse V. Johnson rendezi, aki korábban Bruce Willis, Scott Adkins és Tony Jaa főszereplésével is forgatott már akciófilmeket, korábban pedig kaszkadőrként és kaszkadőr-rendezőként a Mission Impossible 3, a Terminátor 3 és a Starship Troopers produkciókban is dolgozott. Kurylenko egyebek mellett a Fekete özvegyben és A Quantum csendje című James Bond-filmben is játszott.

Alec Baldwin tavaly a Rust című western forgatásán véletlenül agyonlőtte Halyna Hutchins operatőrt és megsebesítette a rendezőt, Joel Souzát. Az ügyben egyelőre folyamatban van a nyomozás és még nem dőlt el, hogy vádat emelnek-e a színész ellen. Az eset után Alec Baldwin már idén tavasszal újra kamerák elé állt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top