nlc.hu
Életmód

Alec Baldwin kizárja a negatívumokat 2022-ben

Alec Baldwin spirituális vezetők segítségével próbálja feldolgozni a forgatáson történt tragédiát

A filmforgatáson történt haláleset után Alec Baldwin úgy készül a 2022-es évre, hogy minden negatívumot igyekszik kizárni az életéből.

Élete legrosszabb helyzetének nevezte Alec Baldwin, hogy a Rust című filmjének forgatásán egy kellékfegyverben éles lövedék volt, ami Halyna Hutchins operatőr halálát okozta. Erről a 63 éves színész egy szilveszter napján posztolt, csaknem 13 perces videóban beszélt.

Alec Baldwin megköszönte mindenkinek a támogatást, mert szerint többen állnak mellette, mint vele szemben. Elmesélte, hogy egy étteremben egy nő az édesítőszer dobozára írt neki támogató üzenetet, és megmutatott egy barátja kislánya által készített rajzot is, amelyhez a család az írta, hogy imádkoznak érte és az érintettek családjáért.

Alec Baldwin

Alec Baldwin 2021. október 30-án a vermonti Manchesterben, miután először beszélt a Rust forgatásán történt balesetről, amelyben Halyna Hutchins operatőr meghalt (Fotó: MEGA/GC Images)

A színész elárulta, hogy nem szereti az újévi fogadalmakat, de a haláleset óta különböző spirituális és filozófiai vezetőkkel beszélget – akiket nem volt hajlandó megnevezni –, és az ő tanácsaik alapján reméli, hogy 2022-ben minden negatív gondolatot el tud távolítani az életéből.

„Az egyetlen dolog, amit nagyon meg akarok gondolni a következő évben, és minden meg fogok tenni érte, az az, hogy megpróbálom nem hagyni, hogy a negativitás hatással legyen az életemre. Volt pár nagyon érdekes telefonbeszélgetésem néhány nagyon érdekes emberrel – akiket nem fogok megnevezni, de némelyikük meglehetősen ismert ember –, akik mindenféle viselkedési, filozófiai, vallási, spirituális, meditációs és más módon foglalkoznak azzal, hogy elérjünk egy olyan lelkiállapotot, ahol tényleg kizárjuk az összes negatívumot az életünkből” – fogalmazott a videóban Alec Baldwin, aki szerint ez a hozzáállás fog neki segíteni átvészelni a nyomozás hátralévő részét.

Ez volt minden bizonnyal a legrosszabb helyzet, amibe valaha is belekeveredtem, és nagyon bízom benne, hogy az emberek, akiknek a feladata az egész ügy kivizsgálása, minél hamarabb kiderítik az igazságot. Senki sem akarja nálam jobban az igazságot

– jelentette ki Alec Baldwin, aki nemrégiben őszinte interjút adott az ABC-nek a tragédiáról.

A felvételen a színész arról is beszélt, hogy az említett spirituális és filozófiai vezetőkkel folytatott beszélgetések hatására megértette a hátterét azoknak az embereknek, akik támadják, és már tudja „honnan jöttek”. „Ez egy kemény világ, sok ember traumatizálódott benne, és ezt akarják átadni másoknak” – mondta Alec Baldwin.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top