nlc.hu
Életmód

Trump fiának Alec Baldwint gyalázó pólója

Donald Trump fia piacra dobta a világ legundorítóbb pólóját

28 dollárba kerül az Alec Baldwint gyalázó ruhadarab.
Donald Trump Jr.

Erkölcsileg sokat az elmúlt évek után nem várunk sem Donald Trumptól, sem a fiaitól, de amit az ifjabb Donald művelt az elmúlt napokban, az még a család morális örökségéhez képest is durva alászállás. Szinte azonnal rárepült a témára, amikor kirobbant a hír, hogy Alec Baldwin Rust című filmjének forgatásán éles töltény maradt a kellékpisztolyban és a színész megölte az operatőrt és megsebesítette a rendezőt.

Baldwin többször parodizálta az exelnököt a Saturday Night Live-ban, összeszólalkozott Donald Trump Jr.-rel is és különbeb is harcos fegyvertartás-ellenes, nem csoda, hogy a fegyvermániájáról híres elnöki sarj utálja. Annyira, hogy a Twittere és a Instagramja azóta másról sem szól, csak hogy Baldwinon poénkodjon, persze a legolcsóbb, legaljasabb módon. Új húzása pedig még durvább: pólót dobott piacra, rajta a

Nem a fegyverek ölnek, Alec Baldwin öl

szöveggel. A ruhadarab 28 dollárba kerül (nem linkeljük, csak mutatjuk), a kommentelők pedig érthető módon szétszedték Trumpot azzal, hogy nem elég az ízléstelen poénáradat, profitálni a tragédiából különösen gusztustalan.

 

Forrás: LADBible

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top