nlc.hu
Életmód

Nagyinterjúban beszélt a forgatási tragédiáról Alec Baldwin

„Ez volt a legfelkavaróbb interjúm” – az ABC-nek nyilatkozott a Rust forgatásán történt tragédiáról Alec Baldwin

A színész nagyon őszinte volt, mesélte az Alec Baldwinnal interjút készítő televíziós.

A Rust című film forgatásán történt tragikus események óta most először adott nagyobb lélegzetvételű interjút Alec Baldwin. A színész az ABC munkatárásának, George Stephanopoulosnak beszélt a történtekről, az interjú holnap este kerül adásba – írja a 24.hu. 

„Több ezer interjút csináltam az ABC-nél az elmúlt húsz évben, de ez volt a legfelkavaróbb. Ahogy azt el lehet képzelni, össze van törve, de ezzel együtt nagyon őszinte volt. Minden kérdésre válaszolt, beszélt Halyna Hutchinsról, beszélt arról, amikor találkozott Halyna családjával. Részletekbe menően elmondta, mi történt aznap a forgatáson, és bevallom, az egy óra húsz perc alatt, amíg beszélgettünk, nem egyszer értek meglepetések” – nyilatkozta George Stephanopoulos a Good Morning America című műsorban. 

Alec Baldwin

Alec Baldwin interjút ad George Stephanopoulosnak (Fotó: Profimedia)

Mint ismeretes, a film operatőrét, Halyna Hutchinst október 21-én halálos lövés érte egy kellékpisztolyból, amit Baldwin sütött el. A nyomozás azóta kiderítette, hogy a fegyverbe valahogy éles lőszer került. A fegyvert Dave Halls rendezőasszisztens adta Baldwin kezébe, akinek a fegyvermester, Hannah Gutierrez Reed adta át azzal, hogy a fegyvert már ellenőrizte és biztonságosnak találta. Híradások szerint többször is véletlenül elsült a fegyver Alec Baldwin a forgatáson a halálos baleset előtt, és órákkal a tragédia előtt több stábtag is felmondott a rossz munkakörülmények miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top