nlc.hu
Életmód

Lánykérés közben begörcsölt egy sportoló

Lánykérés közben begörcsölt egy spanyol sportoló

Az Észtországban megrendezett Ironman verseny után ereszkedett féltérdre a spanyol Cristian Moriatiel.

Hiába volt a sok előzetes tervezgetés, végül majdnem meghiúsított egy lánykérést egy izomgörcs. Az esetről a triathlonmagazine.ca beszámolója alapján írt a Nemzeti Sport. A történet főszereplője a spanyol Cristian Moriatiel, aki azt tervezte, hogy közvetlenül azután, hogy teljesítette az Ironmant Észtországban, felteszi szerelmének a nagy kérdést.

Férfi nyakát átölelő nő eljegyzési gyűrűvel az ujján.

Képünk csupán illusztráció. (Fotó: Pixabay)

A nagyjából kilenc és fél órás versenye után (9:28:26-os időeredményével a hatodik lett) valóban féltérdre ereszkedett a sportoló, ám ekkor váratlanul begörcsölt. Ketten is odaléptek hozzá, hogy megmasszírozzák, és felsegítsék és – noha nagyon nagy fájdalmai voltak – végül megkérte élete szerelme kezét, aki – az esetről készült videó tanúsága szerint – igent mondott.

Nem a spanyol ironman az első, aki a csúcsteljesítményt a romantikával ötvözi. Nemrég a Buffalo Marathon egyik versenyzőjére várt nagy meglepetés, amikor a célban  párja várt rá, hogy feltegye neki a nagy kérdést.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top