nlc.hu
Család

A célban kérték meg egy maratonfutó kezét

A célban jegyeztek el egy maratonfutót Amerikában

A jelenetről felvétel készült, mely alapján a versenyző igent mondott.
futó nő

Nagy meglepetés várt a Buffalo Marathon egyik versenyzőjére a minap. A célvonal mögött jobb térdre ereszkedve, gyűrűvel a kezében várta ugyanis a barátja, aki, mihelyt szerelme átért a élvonalon, azonnal meg is kérte a kezét. A jelenetről videó is készült, melyet a CBS tett közzé – vette észre a Telex

A versenyt még május 29-én tartották, de csak nemrég futott körbe az eljegyzés híre a médiában, miután a maratonfutó, Madison közzétette az erről készült videót az Instagramon azzal, hogy ez a nap volt élete legjobbja.

A bejegyzésben azt írta,

A 26,2 mérföldet jelző célvonal egyben a legjobb barátommal közösen töltendő hátralévő életem startvonala is lett egyben. Nagyon szeretlek, Christopher James.

A nő azt írta, hogy végig Christopher volt a támasza, míg készült a versenyre, segítette az edzésben, sokszor akár órákig biciklizett mellette, míg ő futott. A videót már milliók nézték meg az Instagramon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top