nlc.hu
Életmód

Lánykérés a Megyeri hídon

A Megyeri híd közepén, az úttesten kérte meg barátnője kezét – videó

Akár tragédiával is végződhetett volna a romantikus pillanat.
lánykérés

Driftelő autó, térdre borulás és lánykérés a Megyeri híd kellő közepén. A veszélyes mutatvány pár napja történt Budapesten, az M0-s autóúton. Mint a Fókusz riportjából kiderült, Kazai Norbert alig egy éve ismerte meg – egy autóstalálkozón – a szerelmét, Matula Katát, de egyből tudta, hogy ő az igazi és azt is, hogy nem akar sokáig várni a lánykéréssel, erre viszont különleges helyszínt képzelt el.

A fiatalok – akik mindketten a kocsik szerelmesei – a kamerák előtt elárulták, hogy ők is érezték a helyszínválasztás kockázatát. “Féltünk” – mesélte Norbert. “Én nagyon” – tette hozzá Kata.

Norbert és driftelő barátja már a kitervelt, pontos forgatókönyvvel érkezett a helyszínre, Kata mit sem sejtett az egészből. “Elindultunk a hídra, félreálltunk a leállósávba, elkezdett a barátunk forogni, én meg odahívtam Katát, hogy videózzunk. Amint beállt jó helyre, akkor letérdepeltem elé” – mesélte a szerelmes fiatalember.

A romantikus lánykérés akár tragédiával is végződhetett volna. Pécsi Norbert, a Magyar Közút Zrt. szóvivője szerint a fiatalok gyakorlatilag mindent megtettek azért, hogy a lánykérésből ne happy end legyen, hanem adott esetben temetés is. A lánykérés még a Magyar Közút Zrt. szakembereit is sokkolta. “Nagyon boldogok, és nem tudják, hogy teljesen életveszélyben vannak. Látszik, hogy van forgalom, bármilyen későn is történt” – kommentálta Pécsi a lánykéréses videót. A szóvivő szerint a videónak gyakorlatilag nincs olyan másodperce, ami ne lenne életveszélyes. 

A Magyar Közút Zrt.-nél mindenesetre gratulálnak a szerelmeseknek és sok boldogságot kívánnak nekik, de bíznak benne, hogy az esküvőt nem egy gyorsforgalmi út belső sávjában tartják majd a fiatalok.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top