nlc.hu
Életmód

Influenszerek terrorizálnak egy londoni nyugdíjast

Pokollá vált a londoni nyugdíjas élete, mert túl fotogén a háza

A 77 éves Peter Lee pechje, hogy Instagram-modellek felfedezték, és háttérként használják az otthonát.

A brit főváros egyik legfelkapottabb környékén, a Notting Hill nevű híres negyedben, a Kensington Place-en áll Peter Lee nyugdíjas divattervező halványrózsaszín otthona. A ház az utóbbi időben a londoni influenszerek egyik kedvenc helyévé vált, Peter Leenek pedig nem csak a nyugalma lett oda, de jelentős összegeket kell majd felújításra költenie – számolt be a Daily Star című brit bulvárlap cikke alapján a 24.hu.

Nő, aki selfie-t készít magáról.

Képünk csupán illusztráció (Fotó: Pixabay)

A 77 éves Lee, aki már 44 éve lakik a házban, azt mondja, amíg csak néha fotózkodtak néhányan a háza előtt, nem volt gond, de a helyzet az utóbbi időben tarthatatlanná vált. Jelenleg naponta több csapat is érkezik az ajtaja elé. A többségük udvarias, de mindig akadnak fiatal lányok, akik gyilkos pillantásokkal méregetik, ha azért kell felfüggeszteniük a pózolást, mert a háttérnek használt ház tulajdonosa hazaérkezik, vagy éppen el akar menni valahová.

Az pedig, amit ilyen  intenzíven használnak, gyorsan amortizálódik. Peter Lee azt mondja, több ezer fontjába (ezer font nagyjából 470 ezer forintot ér) fog kerülni, hogy rendbe rakassa mindazt, amit az influenszerek tönkretettek.

Az újságíró, aki interjút készített Leevel, megjegyzi, hogy miközben a tulajdonossal beszélgetett, öt perc alatt négyen fotóztatták le magukat az ingatlan előtt.

Lee arról is beszámolt, hogy egyszer egy hatalmas stáb szállta meg a háza előtt az utcát, sátrakat állítottak fel, ahol átöltözhettek a modellek, akik órákon át folyamatosan váltották egymást a kamerák előtt. Amikor végeztek, úgy távoztak, hogy egy csomó holmit és szemetet hagytak hátra.

Az influenszerek a közösségi médiában közzé tehető rendszeres és minél kapósabb tartalomért sokszor messzire, néha egyenesen túl messzire mennek. Így volt az például Jayne Rivera, aki tavaly édesapja temetéséről, a nyitott koporsó mellett pózolt követőinek.  

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top