nlc.hu
Életmód

Majdnem meghalt egy influenszer, miután feltöltette az ajkait

Majdnem meghalt egy influenszer, miután feltöltette az ajkait

Egy influenszer életveszélyes allergiás reakciót szenvedett egy ajakimplantátum miatt.

Az oroszországi Volga-vidékén lévő Szamara városából származó Kristina Vishnivetskaya a közösségi médiában számolt be a követőinek arról, hogy a gyors orvosi beavatkozás akadályozta meg, hogy Quincke-ödéma súlyos esete alakuljon ki nála, ami egy olyan duzzanat, amely az ember bőrének mélyebb rétegeit érinti. Ez egy allergiás jellegű betegség, amely a bőr, a bőr alatti szövetek és a nyálkahártya-epitéliumok kifejezett ödémájának megjelenésén keresztül jelentkezik.  Az ember torkának feldagadásához vezethet, ami légzési nehézségeket okozhat, és egyes esetekben életveszélyessé válhat.

Egy nő ajakfeltöltésen

A  kép csak illusztráció. (Fotó: Getty Images)

Ettől menekült meg Kristina, aki nem tudta, hogy allergiás reakciót válthat ki nála az implantátum, amivel azért szerette volna az ajkait feltöltetni, mert csomókat fedezett fel a szájában. Úgy véli, hogy a kozmetikus, aki kezelte, nem volt jogosult ajakfeltöltést végezni.

Kristina követőinek elmondta: „Természetesen, ha tudtam volna az allergiáról, akkor gondolom, anélkül éltem volna tovább, hogy bármit is tettem volna az ajkaimmal”

(Via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top