nlc.hu
Életmód

Kiakadtak a tanárnőre, mert túl csinos képeket posztol magáról

Kiakadtak a kommentelők a tanárnőre, mert szerintük túl „csinos képeket” posztol magáról

Beszóltak a tanárnőnek, mert amiért az iskolából posztol magáról képeket.
iskola

A művészeteket oktató tanárnő, aki több mint 950 000 követővel rendelkezik az Instagramon, rendszeresen oszt meg a közösségi médiában pillanatképeket az osztályteremben viselt ruháiról, valamint bikinis fotókat, amikor épp pihen valahol.

Az egyik fotón egy magas nyakú, rövid ujjú felsőt visel egy magas derekú, középhosszú kék szoknyával. Az Egyesült Államokban dolgozó tanárnő egy fotót elölről, egy másikat pedig hátulról posztolt, melyen, döbbenet, de látszik az alakja. Egyesek szerint az öltözék megfelelő volt az osztályteremben, mások lehúzták, amiért az iskolában készít magáról képeket.

„A kérdés nem a külsejéről szól, a kérdés az, hogy ezek a képek egyértelműen azért készültek, hogy bizonyos részeket kiemeljenek” – írta az egyikük. „Miért csinálod ezeket a képeket az iskolában? Csináld otthon” – értett egyet egy másik.

„Igen, kicsit abszurdnak tartom, hogy egy osztályteremben készítesz popsifotókat” – tette hozzá egy harmadik.

Mások azonban visszavágtak a kritizálóknak, mondván, hogy a tanárnő „gyönyörű” és „lenyűgöző”.

„Teljesen fel van öltözve” – mondta az egyik. „Mit számít, hogy néz ki egy tanárnő teste? Az számít, hogy jó tanár-e, és a gyerekek tanulnak-e tőle” – tette hozzá egy másik.

A tanárnő is kiállt magáért, és az alábbiakat írta egy Instagram-sztoriban:

„Az, hogy megpróbálnak testszégyeníteni engem, mert gömbölyű vagyok, még mindig diszkrimináció!!!! Tanárok lépnek ki jobbra-balra mindennap! A mostani pedagógushiány őrületes! A tanárok már nem akarnak tanítani, inkább dolgoznak online, otthonról, sőt, még egy kiskereskedelmi munkát is elvállalnak a tanítás helyett, mert kevésbé stresszes munka és többet fizetnek, mint amit mi tanárként kapunk” – írta, majd hozzátette:

„Én művész és influencer is vagyok, valamint tanár. És a befolyásom túlmutat a külsőmön. Kérdezd meg a diákjaimat, hogy ki az a Frida Kahlo, kérdezd meg őket, hogy miért volt Nigel és Basquiat olyan meghatározó a kultúránkban!? Ha tudnád, hogy egy szerető, kedves szív milyen pozitív hatással lehet egy gyermek kreatív elméjének formálására… folytassátok csak.”

A tanárnő képeit itt tudjátok megnézni.

Kiemelt kép: iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top