nlc.hu
Életmód

Isten akaratából lett pornósztár a tanárnő

Tanárból lett pornósztár, mert szerinte ez Isten akarata

Keresztény nőként úgy érzi, Isten is azt akarná, hogy OnlyFanse legyen.
Courtney Tillia

Lehet, hogy oximoronnak tűnik egy istenhívő pornósztár – de ha másnak nem, szokatlannak biztosan –, de Courtney Tillia úgy gondolja, Isten akarata volt, hogy otthagyta a tanárnői állását és OnlyFans oldalt nyitott. A Daily Starnak adott interjújában elmagyarázta, hogy tanítónőként elvesztette a kapcsolatot önmagával és a hitével. Ennek ellenére, amikor először döntött úgy, hogy talán a felnőtt tartalomgyártás lesz inkább az ő útja, még mindig félt, hogy rosszul választott. Elsősorban amiatt aggódott, hogy ítélkezni fognak felette. Egészen addig, amíg nem kapott fentről egy jelet.

„Isten üzenete teljesen egyértelmű volt. Azért születtem, hogy pornósztár legyek. Én ezzel szolgálom a társadalmat”

 

– magyarázta a nő a magazinnak. És pontosan mi a küldetése ezzel Courtney-nak? „Megmutatom másoknak, hogy a gyönyör és a szexuális önkifejezés, még a pornóban és a szexmunkában sem mondanak ellent Istennek, vagy léteznének Istentől külön. Istennel és a szentséggel együtt léteznek” – mondta, és hozzátette, hogy ha röviden kéne összefoglalnia, azt mondaná: a célja felszabadítani a nőket a szexuális szégyen alól.

A Daily Star szerint Courtney-nak már 18 ezer feliratkozója van az OnlyFansen, ahol 7-34 millió forintnak megfelelő összegeket keres havonta És ha esetleg a nő hitéért aggódnál: köszöni szépen, jobban érzi a kapcsolatot, mint tanárnőként.

„Soha nem éreztem ilyen közel magamhoz Istent, mint most, miközben soha nem voltam ilyen kevéssé vallásos. 

Nincs szükségem semmilyen intézményre, hogy megmondja nekem, kicsoda Isten, vagy a vele való kapcsolatomról papoljon. Istentől nem kell félni, ő mindenkit szeret, elfogad és nem ítélkezik senki felett” – fejtette ki a nő.

Courtney megtalálta a helyét, nem tervez visszatérni a tanításhoz, ahol egyébként folyamatosan meglepte a diákjai szüleit a megjelenésével. Mivel a legtöbbször csak telefonon beszélt velük, de előbb-utóbb mindenkivel eljutottak odáig, hogy személyesen is találkoztak, sok szülő ledöbbent, hogy egy fitneszmodell várja őket a teremben. „Egy apuka konkrétan megkérdezte, hogy tényleg én vagyok-e a tanárnő.”

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top