nlc.hu
Sztárok

VV Vivi OnlyFans-oldalt indított

VV Vivi az OnlyFansről: „Számomra ez egy mellékállás, egy hobbi”

Újabb egykori villalakó döntött emellett a pénzkeresési lehetőség mellett.

Az OnlyFans egy olyan weboldal, ami lehetővé teszi a tartalomkészítőknek, hogy a képeiket, videóikat csak bizonyos összegért cserébe láthassák a követőik. A 2016-ban indult szolgáltatásnak több tízmillió felhasználója van, akik hatalmas összegeket kaszálnak egy-egy bejegyzéssel. Szilágyi Vivi, a Való Világ tavalyi évadjának nyertese egy 24 órán keresztül elérhető Instagram-történetben osztotta meg a hírt, miszerint ő is regisztrált az oldalra. Az nlc-nek röviden elmondta, miért döntött így. 

„Azért regisztráltam, mert alapvetően is járok fehérneműs, glamour fotózásokra az egyik barátnőmhöz, így ezek a képek nem maradnak felhasználatlanul. Már a VV előtt is készítettünk hasonló felvételeket. Az alapötlet, hogy regisztrálok, pár éve született egy utazásom alkalmával. Sok külföldi barátom ajánlotta, majd részletesen elmondta, hogy ilyen fotókkal ezen az oldalon pénzt is kereshetek. Ez külföldön teljesen rendben van, én ebben semmi rosszat nem látok, de elfogadom, ha valakinek más erről a véleménye. Teljes állásban dolgozom a családi vállalkozásban, van munkám, nem tervezem ezt feladni az OnlyFans miatt. Számomra ez egy mellékállás, egy hobbi. Nincs kitűzött pénzügyi célom ezzel. Hamar kerestem vele egy kisebb összeget, sőt, először meg is lepődtem, milyen rövid idő alatt jött ez össze, hálás is vagyok érte a követőimnek. Nem szeretnék átesni a ló túloldalára, igényes tartalmakat fogok gyártani, néhány különlegesebb felvétellel” – nyilatkozta VV Vivi. Nem ő az egyetlen valóságshow-szereplő, aki megtalálható az oldalon: a legutóbbi szériából VV Piros, VV Ákos és VV Bibi, Szilágyi évadából pedig Ollári Robi adta a fejét erotikus tartalomkészítésre, sőt, nemrég egy korábbi győztes, Molnár Anikó is színre lépett a platformon.

VV Vivi

Fotós: Gál Nóra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top