nlc.hu
Sztárok

Így él VV Vivi a ValóVilág 10 után

VV Vivi nem akart férfit az életébe, mégis rátalált a szerelem

Február óta hivatalosan is milliomos VV Vivi, vagyis Szilágyi Vivien, aki arról mesél, mennyire változtatta meg az életét a ValóVilág és a győzelem.

A valóságshow-győzelem után VV Vivi megfogadta, hogy nem siet el semmit, és ma arról mesélt, mennyire változott meg az élete az elmúlt hónapokban. 

VV Vivi nyerte a ValóVilág 10. évadát és most arról mesél, ez milyen változást hozott az életébe

VV Vivi nyerte a ValóVilág 10. évadát és most arról mesél, ez milyen változást hozott az életébe

„Nagyon sokat vagyok Martfűn” – kezdte Vivi, aki a Reggeliben elárulta, hogy bármennyire is vágyik néha Budapestre, ő mindig is jobban szerette a kisvárosi, vidéki életet és örül, hogy segíthet az édesanyjának  a családi étteremben. Befektetésként a fővárosban is kialakít egy bázist, mert augusztustól több időt kell majd Budapesten töltenie. 

„Az éttermet szeretném felújítani, és szeretném népszerűsíteni, át szeretném variálni az étlapot, de néha anyukámmal veszekszünk. Nem egyszerű a helyzet, de próbálkozok.”

Budapesten Robival költözik össze a VV győztes, akivel a Villában barátkozott össze és azóta is nagyon jóban vannak. Az ígért autót is júliusban veszi meg a villatársának, ezzel pedig egy korábbi tervét meg is valósítja Vivi, akinek másik nagy álma az, hogy megműttesse a mellét, de ez még csak a tervezés fázisában van. 

„Nagyon sokan betámadtak a mellműtét miatt, és nem is értem, miért. Azt gondolom, hogy ez mindenkinek a saját döntése, saját testem, a saját pénzem. Azt gondolom, ha megműttettem volna magam, akkor ezzel az egésszel senkinek nem ártok semmit. Hozzátenném, ha ingyenes lenne a mellműtét, akkor a nők 99 százaléka elmenne. Még nem mentem el, mert úgy vagyok vele, hogy vannak most ennél fontosabb dolgok az életemben, de ha egyszer eljön az ideje, akkor el szeretnék menni.”

Bár Peller Mariann szerint Vivi melle szép és arányos, ő maga azonban nincs megelégedve a látvánnyal, nem tetszik magának. Miközben az önelfogadásól beszéltek, kiderült, hogy a villalakónak egy egészen komoly udvarlója van. 

„Még randizgatunk és ismerkedünk. Kaptam tőle virágot, elvisz vacsorázni, ez teljesen ilyen régimódi. (…) Igazán még nem szeretnék róla beszélni, ameddig nem publikus, szeretném megőrizni magunknak.(…) Nem is szerettem volna kapcsolatot, nem is szerettem volna ismerkedni, és mindig így történik. Mondtam anyukámnak, hogy nem is én lennék. Nekem tetszik, ha egy férfi gondoskodó és figyelmes velem, és lehetséges, hogy szerelembe fogok esni.”

A ValóVilág 10 szereplői: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top